Proefles

Heb je altijd al eens mee willen doen met een les  karate? Bij ons kun je een gratis proefles meedoen. Zo kun je ervaren hoe de sport is zonder meteen lid te worden.

Praktische informatie

Wat neem je mee naar een proefles?

  • Sportkleding : lange sportbroek en een t-shirt

Er wordt niet van je verwacht dat je alle spullen zelf hebt. Voor personen die een proefles mee willen doen hebben wij de benodigde spullen in huis. Denk hierbij aan karatehandschoenen, scheenbeschermers. Ook als je besluit lid te worden kun je deze spullen de eerste paar lessen lenen. Uiteindelijk is het wel de bedoeling dat je je eigen materiaal aanschaft, zodat eventuele andere mensen die een proefles komen volgen, ook gebruik kunnen maken van onze spullen.

Zorg dat je een kwartier voor de les aanwezig bent en meld je dan bij de leraar.

Help, ik heb nog nooit aan vechtsport gedaan!

Dat maakt niet uit. Iedereen heeft ooit zijn eerste les gehad. Voor veel mensen is het best spannend om een keer mee te doen met een vecht- of verdedigingssport. Dit is nergens voor nodig. Onze leraren zijn getraind om leuke lessen te geven voor ieder niveau. Als je traint met een gevorderde zal diegene je juist proberen te helpen om alle technieken zo snel en zo goed mogelijk aan te leren.

Ik wil me aanmelden voor een proefles

Dit kan door een mailtje te sturen, zie de contact pagina. Wil je je liever telefonisch aanmelden? Dat kan ook:

  • Shihan Ali Küçük 06-24613911
  • Sensei Fred Bron 06-29353536
Share Button